Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü
Hızlı Menü
HIZLI MENÜ
Ekrem KIRMIZITAŞ Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü

1965 yılında Konyada doğan Ekrem Kırmızıtaş, İmam Hatip Lisesi ve Selçuk Üniversitesi Harita kadastro bölümlerinde eğitim aldı. 1987 Yılında Diyanet İşleri Başkanlığında Memuriyet hayatına başladı. Tepekent Belediyesinde Fen Memuru, Meram Belediyesinde Zabıta memuru, Yapı Kontrol memuru, Zabıta Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü, Sağlık İşleri müdürü, Sosyal Yardım İşleri müdürü ve Muhtarlık İşleri müdürü olarak görev yapan KIRMIZITAŞ, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ekrem Kırmızıtaş evli ve 3 çocuk babasıdır.